… o uređenju unutarnjih prostora


Besplatni Idejni projekt interijera

09. 10. 2009. admin

Slika 1._ktb&eh_

Krunoslav Tkalčec iz ˝KTB – Agencije za promet nekretninama˝ i Bruno Kontrec iz Dizajn studia ˝estetikheretik˝ prilikom potpisivanja ugovora

U veoma teškoj borbi na području trgovanja nekretninama, u ovo vrijeme puno nepoznanica, gdje svaki dan donosi nove izazove i nova pravila, jedna čakovečka Agencija za posredovanje nekretninama odlučila je otići korak naprijed. Umjesto klasičnih marketinških igri i trikova, prepoznali su prijedlog Dizajn studia ˝estetikheretik˝ kao taktiku, u kojoj, u stvari nema gubitnika. Radi se o projektu ˝BESPLATNO PROJEKTIRANJE˝ u kojem svaki kupac bilo kojeg stana u Čakovcu dobiva na poklon kompletni IDEJNI PROJEKT kupljene nekretnine.


Bruno Kontrec iz Dizajn studia ˝estetikheretik˝ i Krunoslav Tkalčec iz ˝KTB – Agencije za promet nekretninama˝ odlučili su proširiti ponudu i klijentima predstaviti nove trendove, vodeći se krilaticom ˝Više za iste novce˝. Na taj način svaki će kupac stana u Čakovcu odmah po kupnji dobiti profesionalnu pomoć kod dizajniranja u opremanja stana, kao i pregršt savjeta, kako bi mu se olakšalo useljenje i planiranje istog.
Naravno, kupca ništa ne veže da se ta ideja mora i sprovesti. Profesionalna je pomoć ovdje da se pokušaju ujediniti svi zahtjevi kupca sa njegovim mogućnostima, te da, uz to dobe najoptimalnije riješenje prostora s obzirom na sve čimbenike.
Napomenimo još samo i da je ovakva suradnja presedan u Međimurskoj županiji, te da postoji određena ekskluziva na ovakav projekt.
Stoga, ukoliko planirate kupiti stan u Čakovcu, ne oklijevajte – Projekt ˝Besplatno projektiranje˝ čeka baš vas.

Faze Idejnog projekta ili što kupac dobiva:

– preliminarni razgovori;
– prikupljanje podataka,
– snimanje lokacije;
– index dizajna
– koncept prostora, prostorno planiranje;
– dispozicija opreme i elemenata;
– skice, crteži i detalji;
– karta inspiracije i karta identiteta;
– odabir materijala, boja, dekora, dezena, rasvjete, opreme;
– vizualizacija
Slika 2._stan vizualizacija_

u kategoriji ostalo ima 1 komentar »

jedan odgovor

  1. Tanja piše:

    Pozdrav,
    zanima me da li radite i idejne projekte kuca, dakle mi bi nadogradili uz postojecu kucu, pa me zanimaju neka rjesenja. Ili mi mozemo donjeti nacrte (sami smo crtali malo u Archi
    CAD-u), pa vi radite idejna rjesenja za interijer. Ako ne radite nacrte za kuce, mozete mi preporuciti nekoga i za to?
    Unaprijed zahvaljujem!

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.