… o uređenju unutarnjih prostora


Hladnjaci Smeg

09. 10. 2009. admin

_sm1_

Smeg je izbacio najnoviju inačicu hladnjaka iz njegove retri obitelji – FAB 10. Poznati modeli po svom dizajnu i kvaliteti, Smegovi retro hladnjaci dosegli su status ikona među kuhinjskim aparatima. Sve je počelo ´90.-ih godina, točnije 1997. kada je lansiran prvi predak iu te obitelji – FAB 28.


Tri varijante/dimenzije hladnjaka (sa i bez ledenice) koji su slijedili, u potpunosti su poradili na povećanju privlačnosti tehnike za kuhinju, prilagođavajući se tehničkim normama, a ujedno i njegujući osebujan retro stil i stvarajući originalnost tadašnjice prateći šarm nekih bivših vremena, ´50.-ih godina u kojima je dizajn itekako bio na visokom stupnju.

Naš model FAB 10, visok samo jedan metar i širok standardnih 60 cm, idealan je za manje prostore, male kuhinje, garsonjere, ljude koji žive sami i savršeno se uklapa u bilo koje moderno okruženje. Da li se koristi u modernom stambenom prostoru, javnom prostoru ili pak uredskim prostorijama, sasvim je svejedno jer njegov bezvremenski dizajn djeluje samostalno.
Možete ga dobiti u raznim bojama: krem, crna, crvena ili narančasta sa dodatnim ?Union Jack? modelom sa ručno lakiranim vratima.
Svaki od ovih modela, naravno prate jednaki detalji: retro ručica, zaobljeni rubovi i upešatljiv smegov logo po sredini vrata.
Hladnjak FAB 10 iam zapremninu od 120 litara sa 107 litara hladnjaka i 13 litara zamrzivača sa 4 zvjezdice (posudica za led uključena). Osvjetljena unutrašnjost se satoji od 2 mobilne police i jedne fiksne ispod koje se nalaze ladice za povrće. U vratima se nalaze dodatne posudice za odlaganje, kao i polica za jaja.
Glasnoća modela FAB 10 je 37 dB, a to je mala glasnoća za hladnjak, te, sa svim tehničkim karakteristikama spada u ?A? energetsku klasu, te je, sa ekonomskog stajališta vrhunski aparat.
Naravno postoje verzije sa lijevim i desnim vratima.
Sada kada smo rekli skoro sve, samo da napomenemo da je cijena FAB 10 otprilike 6.500,00 kuna.

www.smeg.com

_sm2_

_sm3_

_sm4_

_sm5_

u kategoriji aparati ima 0 komentara »

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.