… o uređenju unutarnjih prostora


Nove kolekcije iz Espirit Home-a

09. 10. 2009. admin

es1

Esprit home je predstavio najnovije trendove u dodacima za stanovanje na sajmu Heimtextil koji se održao u Frankfurtu od 14.-17. siječnja ove godine. Live Nature, Shiny Touch, White Selection, Sensed Opulence, I New Spirit samo su neke od kolekcija ove renomirane kuće.
Pa da ih predstavimo:


Live Nature – tonovi zelene jabuke dolaze do izražaja pokraj bež I svjetlosivih nijansi. Moderni tonovi I uzorci, sa šarmantnim dodacima I prirodnim materijalima kao što je lan, stvaraju izuzetno elegantnu okolinu.
Shiny Touch – Prirodno u sofisticiranom ruhu. Brončani tonovi, kao I zlatni I srebrni, dodaju glamur u svim aspektima prirodnoj bazi toplih boja od tamno smeđe do svijetlo bež. Strukturirani uzorci, vidljivo inspirirani pčelinjim sačama, svjetle na luksuznim površinama.
White Selection – nova definicija bezvremenskog ?Chic-a?. Bijela – u svim svojim varijantama I materijalima, čini fantastične efekte u svakom prostoru na način da podiže fokus ostalih elemenata. Matirane površine, kao I one u visokom sjaju, dekor izbjeljenog hrasta, izbjeljeno staklo I vrlo fina prirodna vuna čine opuštajući, ali ujedno I dovoljno ekstravagantni stil.
Sensed Opulence – moderna ekstavaganca sa doticajem nostalgije. Ova kolekcija savršeno uklapa ženstvene I elegantne tamnocrvene nijanse sa tonovima kao što su ponoćno plavi, sivi, srebrni I crni. Prekrasni cvjetni detalji uz takve kombinacije, ne mogu ništa drugo do biti u centru pozornosti.
New Spirit – energični izgled. Kod ove kolekcije glavnu ulogu igraju zelena I njene varijante, potpomognute bojom maline, narančastom I roznom. Geometrijski oblici I originalni cvjetni uzorci, stvaraju apsolutno originalan ugođaj u svakom interijeru.

www.esprit.com

es2

es3

es4

es5

es6

es7

u kategoriji ostalo, tekstil ima 0 komentara »

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.