… o uređenju unutarnjih prostora


Jonas Wagell-ova kolekcija

13. 10. 2009. admin

_jw_

Na ovogodišnjem Sajmu namještaja u Stockholmu, Švedska tvrtka Happy Industry predstavila je šest novih dizajnerskih elemenata dizajnera Jonasa Wagella.
Evo ih!

Bold – mali i simpatični zidni sat koji dolazi u dvije dimenzije. Manji je promjera 30 cm, a veći ima promjer 50 cm. Izrađeni su od aluminija, polipropilena i čelika sa presvlakom od poliestera.
Dolaze u crnoj, crvenoj, bijeloj i plavoj boji.

_1Bold _2Bold

Symbio – stolna klasična lampa sa žaruljama koje štede energiju. Jednostavna i obična, nimalo pretenciozna dat će mladenačkim interijerima poseban štih.
Izrađena od čelika i plastike sa presvlakom od poliestera.

_3Symbio _4Symbio

Odd – to je, u stvari cijela obitelj predmeta koja se sastoji od četiri viseće lampe i četiri zdjele. Stvar je u tome da su ti predmeti identični (ali prilagođeni uporabi), međutim kad se koriste kao lampe tad stoje okrenute naglvačke, a kad se koriste kao zdjele, tada stoje uspravno.
Izrađeni od drva breze, keramike, aluminija sa presvlakom od poliestera.

_5Odd _6Odd

Etore – simpatični sviječnjak vrlo jednostavnog oblika, ali jakog karaktera. Njegova geometrijska forma, govoreći jezikom dizajna, neodoljivo podsjeća na sredinu ´80. ih godina prošlog stoljeća.
Izrađena od drva breze i od čelika, lakirana lakom u visokom sjaju.

_7Etore _8Etore

Tilt – sviječnjak oblika kao što je Tilt, daje dvojaki dojam. Njegov gornji dio izgleda vrlo lomljivo i elegantno, dok donji dio izgleda teško čvrsto i statično. Ovdje se radi o maloj podkolekciji koja se sastoji od male zdjele i dvije vaze, sve u istom, prepoznatljivom obliku.
Izrađeni od stakla.

_9Tilt _10Tilt

Cage – to je set multifunkcionalnih plastičnih košara, modernog dizajna inspiriranih starinskim košarama za branje voća. Dolaze u 3 dimenzije. Najmanja je idealna za korištenje kao mala zdjela za voće, a najveća se može koristiti za veće predmete, čak i za držanje drva za ogrijev kraj kamina.
Izrađene su od čelika sa presvlakom od poliestera.

_11Cage _12Cage

www.happyindustry.se
www.jonaswagell.se

u kategoriji produkti ima 0 komentara »

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.