… o uređenju unutarnjih prostora


Nove Colombo kolekcije i proizvodi

23. 10. 2009. admin

_bo01_

Talijanska tvrtka COLOMBO specijalizirana za proizvodnju kvaka i ručica, na ovogodišnjem sajmu Made Expo 2009., unatoč recesiji, predstavila je brojne nove proizvode iz svog asortimana. Ručice i kvake tvrtke COLOMBO odišu jednostavnošću i ergonomijom te su, kao takve, oličenje stila.

_bo02_

Kolekcija Bold čiji su dizajneri Pio i Tito Toso dolazi u dvije varijante – u kromu visokog sjaja i u brušenom kromu.
Ova dvojica dizajnera za svoju kolekciju kažu: ˝Bold prenosi efekt utjecaja rijeke na male riječne kamenčiće što ih miluje milijunima godina i oblikuje u nježne i zaobljene predmete. I, baš kao kap vode njihove zaobljene linije i reflektirajuća površina, upijaju okolinu i reflektiraju ju u potpuno novom obliku.

is03_

Kvaka Isy dijelo je dizajnera Luta Bettonica i Giancarla Leonea i odlikuje se zaobljenim detaljem pri zglobu kvake. Dolazi u dvije varijante – u kromu visokog sjaja i u brušenom kromu.
˝Pri izradi ovog proizvoda, najveći je fokus bio na radu sa detaljem. Želja da se dobije forma, ali ne zanemareći mekoću linije i jednostavnost oblika.˝ – za svoj rad kažu dizajneri.

_el04_

Ručka Elle izrađena je od aluminijskih legura i također dolazi u visokom sjaju i u brušenoj verziji.
Ručka Elle vrlo je jednostavna, kao takva, pogodna je u veliku većinu modernih interijera. Stoga možemo reći da je ona, s obzirom na sve vrlo dobar produkt svijesnog pristupa dizajnu interijera današnjice.

_tw05_
Ručku Twist dizajnirao je Team 3. Ideja je bila da se poprat određeno pravilno gibanje i tako je nastao detalj spiralnog oblika koji je, de facto, postao i nazivnik ovog produkta.

www.colombodesign.it

u kategoriji ostalo, produkti ima 0 komentara »

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.