… o uređenju unutarnjih prostora


The Long Barn Studio

13. 12. 2009. admin

_lb01_

Nicolas Tye Architects je višestruko nagrađivani arhitektonski studio koji pomiče granice dizajna stvarajući bezvremenske i inspiracijske arhitektonske radove; ne samo kroz stvaranje izuzetnih i visokokvalitetnih prostora već i kroz prepoznavanje i širenje svijesti o konstantnim i brzim promjenama koja se događaju u društvu. Glavna vodilja ovog studija jest ta da je dizajn produkt ljudskih potreba.

Imajući to na umu, ali i to da je dobrobit ljudi i okoline danas veoma važna, da je potrebno razvijati i koristiti alternativne i ekološke materijale, taj studio, sa svakim novim projektom, dokazuje svoja razmišljanja i vjerovanja. Predstavljamo interijer u kojim su to i dokazali, a on se, nekako, čini i najlogičniji: sjedište studija Nicolas Tye Architects. Objekt je površine 205 m2 i nazvan je ˝The Long Barn Studio˝ i nalazi se u selu Bedfordshire u središnjoj Engleskoj. U sam projekt bili su uključeni svi zaposlenici tvrtke, a njime s htjeli pokazati veliko poštovanje koje osjećaju naspram okoline i prirode, pri čemu je ideja bila da se dobije elegantnistil sa naznakama šika kako bi ostali dosljedni estetici tog geografskog područja.

via contemporist

Fotografije: Nerida Howard

_lb02_

_lb03_

_lb04_

_lb05_

_lb06_

_lb07_

_lb08_

_lb09_

_lb10_

_lb11_

_lb12_

_lb13_

_lb14_

_lb15_

_lb16_

_lb17_

_lb18_

_lb19_

_lb20_

jedan odgovor

  1. Divana piše:

    Pozdrav,

    Volim ovakve drvene/prefab kuće od neobrađenog drva koje se uklapaju u okolinu, i pune su svjetla.
    No, čini mi se da bi u Hrvatskoj jedino manjak privatnosti bio problem.

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.