… o uređenju unutarnjih prostora


Potkrovlje u Berlinu

09. 04. 2010. admin

Smješten u Berlinu, u zgradi kraj obale rijeke Spree, Iris Steinbeck Architekten su izveli interijer podkrovnog stana za klijenticu – poslovnu ženu. Moderan dizajn u koji su implementirani klasici dizajna i kolekcionarski komadi iz cijelog prostora čine jednu individualnu sredinu. Primarna boja je bijela, a i kolorit cijelog stana je nijansama iste, jedino je poneki dio ili element izveden u nekoj jačoj boji, no to je savršeno usklađeno i uravnoteženo.

Jednostavne linije, materijali i kombinacije boja u savršenom su skladu sa rasvjetom koja, u prostoru, zapravo radi atmosferu. Pod je u kontrastu i izveden je od parketa u tamnosmeđem drvnom dekoru. Prostrana kuhinja sa blagovaonicom i dnevnom boravkom koristi za dnevne aktvnosti, a točku na i postavlja otvorena terasa koja se prostire iznad krovova susjednih zgrada sa koje se stere prekrasan pogled na rijeku.

u kategoriji interijeri ima 2 komentara »

2 odgovora

  1. Mila piše:

    O ovakvom nečemu samo mogu sanjati..

  2. Tweets that mention Potkrovlje u Berlinu | Dizajn Interijera e-zine o uređenju unutarnjih prostora -- Topsy.com piše:

    […] This post was mentioned on Twitter by estetikheretik. estetikheretik said: Potkrovlje u Berlinu – http://tinyurl.com/ye5oa7q […]

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.