… o uređenju unutarnjih prostora


Belgrade Design Week 2010.

28. 04. 2010. admin

Da ne kompliciram i ne izmišljam toplu vodu, samo ću staviti citat sa, meni vrlo dragog i kvalitetnog bloga designed.rs. Oni kažu:

˝Ukoliko ste se već zbunili od najava događaja koji nam predstoje u mesecu maju podsećamo vas da će od 29. maja do 5. juna, kao «šlag na tortu» biti održan peti jubilarni Belgrade Design Week.
Nikada pre Beograd nije imao ovako puno događaja iz oblasti arhitekture, dizajna i kreativnih industrija. Ovakav procvat energije usmerene ka navedenim sadržajima nesumnjivo znači samo jedno – petogodišnji napori Belgrade Design Weeka da se u našoj zemlji probudi osećaj za značaj kreativnih industrija u modernom poslovnom okruženju i «modernim društvima znanja» konačno rađaju svoje najlepše plodove u vidu povećanog interesovanja i želje za novim znanjima.

BDW će ove godine biti sastavljen iz nekoliko programskih celina od kojih je najznačajnija i najvažnija naša čuvena trodnevna kreativna i biznis-edukativna konferencija, ove godine pod nazivom SMART2 (29. maja do 5. juna). Rezervišite ove datume jer ove godine dolazi oko 30 najboljih svetskih predavača koji će posetiocima konferencije preneti znanje i iskustvo ekvivalentno jednom dobrom semestru na fakultetu ili na još boljem MBA-u. Svetski priznati i poznati stručnjaci za dizajn, arhitekturu, brending i advertajzing ispričaće nam kako su dostigli takav neverovatan uspeh, kao i njihovo viđenje savremenih tendencija u ovim oblastima.
Premijerno će biti predstavljene do sada potvrđene globalne superzvezde koji su pokretači privrede celih gradova i regiona, sagovornici ključnih decision maker-a u svojim zemljama i sveta, a koji će ove godine pažnju posvetiti Beogradu i BDW publici.

…˝

A sve ostalo što vas zanima u svezi toga, možete naći na belgradedesignweek.com .

u kategoriji ostalo ima 1 komentar »

jedan odgovor

  1. Tweets that mention Belgrade Design Week 2010. | Dizajn Interijera e-zine o uređenju unutarnjih prostora -- Topsy.com piše:

    […] This post was mentioned on Twitter by estetikheretik. estetikheretik said: Belgrade Design Week 2010. – http://tinyurl.com/26yvcrh […]

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.