… o uređenju unutarnjih prostora


Pixel art u kupaonici

11. 05. 2010. admin

U zadnje vrijeme trendovi kod projektiranja kupaonica nisu skloni sitnim mozaicima keramičkih pločica, no, ponekad se javi apsolutno neodoljiv dizajn koji ne podliježe trendovima niti ga zanima ono što je ˝in˝, već se, kao entitet predstavlja sam za sebe. Jedan takav dizajn interijera kupaonice vam predstavljam upravo ovdje. Za potrebe Sajma dekoracije u San Franciscu ove godine, predstavila ga je ekipa iz studija De Meza+Architecture+Interiors.

Koristili su posebne dijelove mozaika veličine 30 x 30 cm koje je, za potrebe projekta, izradila tvrtka Spec Ceramics te koje, de facto ni ne izgledaju kao dijelovi mozaika, već kao svojevrsno umjetničko dijelo na podu i zidovima kupaonice. U totalnom kontrastu, crno bijeloj kombinaciji poigrali su se sa grafičkim elementima, a točku na i su stavili korištenjem žute boje koja genijalno odgovara ovom koloritu, kao i umjetničkim dijelom i određenim stilskim elementima interijera koji su ublažili modernost i cijeli interijer učinili nekoko – ˝mekšim˝.

Fotografije: Shae Rocco

u kategoriji interijeri ima 1 komentar »

jedan odgovor

  1. Tweets that mention Pixel art u kupaonici | Dizajn Interijera e-zine o uređenju unutarnjih prostora -- Topsy.com piše:

    […] This post was mentioned on Twitter by estetikheretik. estetikheretik said: Pixel art u kupaonici – http://tinyurl.com/39x8my5 […]

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.