… o uređenju unutarnjih prostora


Klasičan i topao luksuz

13. 05. 2010. admin

Arhitekti iz Seattlea ujedinjeni pod imenom Tyler Engle Architects autori su ovog stana (ili bolje reći stanova) naziva Watermark Tower Condominiums u kojem predstavljaju dodir klasičnog dizajna sa zemljanim tonovima i modernog promišljanja prostora te kombinaciju istih u jednom prostoru. Rezultat je ovaj topao i luksuzan stambeni interijer koji je, u stvari nastao spajanjem dva stana u jedan.

Moderni elementi popunjavaju prostor, a tek poneki komad odskače od cijele priće, međutim i on je smisleno postavljen kako bi tvorio određeni fokus, a samim time i ravnotežu u prostoru. Prostoru čari daju i umjetnička dijela koja su implementirana na strateška mjesta, a mnogo danjeg svijetla, kao i smisleno projektirana unutarnja rasvjeta prostor čine svježim i, uistinu, svojevrsnom životnom oazom.

u kategoriji interijeri ima 1 komentar »

jedan odgovor

  1. Tweets that mention Klasičan i topao luksuz | Dizajn Interijera e-zine o uređenju unutarnjih prostora -- Topsy.com piše:

    […] This post was mentioned on Twitter by estetikheretik. estetikheretik said: Klasičan i topao luksuz – http://tinyurl.com/2bw55dc […]

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.