… o uređenju unutarnjih prostora


Crveno bijeli stan

04. 11. 2010. admin

U svom poslu često srećem ljude koji imaju afinitet prema crvenoj boji u interijeru. Iako, osobno, nisam veliki pobornik ove kombinacije, ipak, ovaj post postavljam za njih. I za sve vas ostale. Sljedeći stan se nalazi u Tel Avivu i baš je tako iskombiniran. Površine je 80 m2, što i nije malo za naše pojmove, ali izgleda prostranije. To je zbog toga jer je bijela boja ipak dominantnija.

Ako pogledate bolje, arhitektonski elementi su vrlo korektno odrađeni, cijeli prostor je moderan i jednostavan dok mu crvena boja daje određenu živost. Određeni elementi u prostoru podsjećaju malo na pop kulturu što je, u kombinaciji sa crvenom, veoma dobra ideja. Raspored prostorija je vrlo interesantan. Već viđena shema kuhinja-blagovaonica-dnevni boravak nije ništa novo, ali je tu i spavaća soba koja je vidljiva iz glavne prostorije, kao i kupaonica u koju se, prilikom ulaska mora proći kraj kreveta. Vrlo privatno rješenje, ne mislite li tako? Ja bih ipak goste puštao na WC drugim putem. No, to sam samo ja.

u kategoriji intervju ima 1 komentar »

jedan odgovor

  1. Mušica piše:

    Pa nije baš neka mudrost postići prostrani dojam u 80 kvadrata sa samo jednom spavaćom sobom, bez špajze, wc-a i ormara kod ulaza, uz minimalnu kupaonicu i garderobu.

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.