… o uređenju unutarnjih prostora


Kolekcija Rainbow

10. 12. 2010. admin

Predstavljam vam još jedan koncept namještaja, jedan od mojih novijih. Ovaj se puta radi o kolekciji koja se sastoji od 2 elementa. Jedan je horizontalno postavljen i njegove su dimenzije 1880x720x460 mm, a drugi je postavljen vertikalno i njegove su dimenzije 680x1920x460 mm. Oba elementa se sastoje od 3 dijela kod kojih postoji mogućnost izbora.

Možete izabrati želite li otvoreni dio sa policom, sa vratima, želite li dvije ladice ili pak njih 4. Svaki dio se može izabrati zasebno tako da postoji nekoliko desetina kombinacija. Vanjski dio korpusa elemenata je površinski obrađen bijelim lakom u 30% glossa, dok je kompletan unutarnji dio, kao i police, vrata i ladice (osim korpusa) izveden od MDF-a furniranog egzotičnom vrstom drva naziva ˝Rainbow Eucaliptus˝ koji raste na nekoliko pacifičkih otoka. Taj se furnir lakira transparentnim lakom u 80% glossa.

Napomena: budući da je ovo za sada samo koncept, traži se zainteresirani objekt (bilo tvrtka ili pojedinac) kao investitor u ovaj produkt.

Dizajn: Bruno Kontrec za ˝estetikheretik˝

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.