… o uređenju unutarnjih prostora


Stolna lampa Abyss

14. 01. 2011. admin

Berlinski duo koji dolazi pod imenom Osko+Deichmann kreirali su ovu genijalnu stolnu lampu naziva Abyss za talijanski brand Kundalini. Izrađena je od lijevanog polikarbonata, sistem rasvjete je LED, a izgleda kao beskrajna traka koje me izrazito podsjeća na kralješke nekog živog bića koje živi u mračnim dubinama oceana. Ako idem još dalje, podsjeća me na ona bića koja imaju mogućnost bioluminiscencije.Usudim se pretpostaviti da je to i bila inspiracija dizajnerima, a kao dokaz tome prilažem i naziv lampe ˝Abyss˝ što u prjevodu znači – bezdan!A možda se i varam! Uglavnom, lampa je odlična!

u kategoriji produkti, rasvjeta ima 1 komentar »

jedan odgovor

 1. Delight piše:

  Poz…

  Kako ide posao? Nismo se dugo čuli ni vidli a ponukan sam ovim proizvodom da ti se javim. Naime taj proizvod mi imamo u ponudi. Tj. Kundalini imamo u ponudi. Vidim da ti moram početi pisati malo tekstove.
  Nažalost, imamo loše prezentirane proizvode na našoj stranici pa iz tog razloga nikome ne pišemo tekstove iako imamo već za nekoliko sitova ponudu da pišemo za njih. Uskoro ćemo to riješiti pa se nadam da ćemo uspjeti ostvariti suradnju vezano za tekstove. Ti ćeš nama pisati malo o dizajnu a mi tebi o rasvjeti. Može?
  Kad si slobodan javi mi se da se malo napijemo te kave.

  Poz

  Danijel Fučko
  deLIGHT

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.