… o uređenju unutarnjih prostora


Moderan stan u sivom

08. 01. 2012. admin

Adaptaciju ovog stambenog prostora potpisuju arhitekti iz studija Spacelab Architecture, a nalazi se na 6. katu stambene zgrade u Ateni. Inicijalna dispozicija prostora promjenjena je rušenjem kuhinjskih zidova kako bi se spojio volumen iste i volumen dnevnog boravka. Tako se dobila prostrana prostorija sa nekoliko funkcija koju su osmislili u kombinaciji sive/antracit nijanse i bijele boje sa fokusnim elementom koji se očituje u oblozi nape. Ona je izrađena po narudžbi i to od Coriana.

Također, u prostor su vrlo uspješno implementirali parkete i namještaj od hrastovine koji pak se provlači po cijelom stambenom prostoru i tvori zajedničku liniju. Spavaća je soba, hrabro, izvedena u kombinaciji tamno plave i tamno zelene boje u koju se taj namještaj savršeno uklapa. Markantan i predivan interijer koji se možda neće svidjeti svima. Bilo kako bilo, jedno mu se mora priznati – ovo je izvrsno dizajniran stambeni prostor.

2 odgovora

  1. vanja piše:

    pa drago mi je da si se vratio. koliko god volim sarat po internetu u potrazi za lijepim prostorima, ti mi svojom cenzurom prilicno olaksavas.

  2. dizajn/dizajn piše:

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.148259925286833.29919.131650646947761&type=1
    ha, ha 😉 (telepatija)

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.