… o uređenju unutarnjih prostora


˝4Dkuhinje˝ – novi brand na tržištu

13. 10. 2013. admin

rsz_kuhinja_1_proba_11

˝4Dkuhinje˝ su novi brand kuhinjskog namještaja na hrvatskom tržištu koji je nastao iz suradnje dugogodišnjih proizvođača kuhinja i ostalog namještaja, tvrtke 4Dinterijeri d.o.o. iz Čakovca i dizajn studija ˝estetikheretik˝. Prilikom razvoja kolekcija koje su u ponudi ˝4Dkuhinja˝ uzeli su se u obzir svi estetski i tehnički parametri koji su potrebni za dobar i funkcionalan proizvod kako u eksploatacijskom, tako i u logističkom smislu. Dokaz tome je i činjenica da su potencijal i kvalitetu ovog branda prepoznali i na tržištu Istre i Kvarnera. Tako, od ovog tjedna ˝4Dkuhinje˝ možete naći u 5 salona na tom području:

Hrast (Crikvenica), Art-Forma (Bakar), AMC Promet (Labin), Ekskluziv (Pula) i Formanova namještaj (Poreč).
Elementi iz kolekcija ˝4Dkuhinje˝ odlikuju se visokokvalitetnim materijalima, okovima i obradom te po kvaliteti spadaju u visoku srednju klasu kuhinjskog namještaja. Elementi su modernih linija, a izrađeni su od različitih materijala ovisno o modelima koji se nude:

RENATA –  fronte izrađene od oplemenjenog iverala (u više od 40 dekora i boja);
MYRA – fronte izrađene od oplemenjenog iverala u visokom sjaju (u 12-ak dekora i boja);
LANA – fronte izrađene od ACRYL-a na MDF-u i furnirane iverice (u 20-ak dekora i boja);
BYBA – fronte izrađene od lakiranog MDF-a u mat sjaju (sve boje po RAL karti);
YANA – fronte izrađene od lakiranog MDF-a u visokom sjaju (sve boje po RAL karti).

Ponuda ˝4Dkuhinja˝ se sastoji od više od 250 komada elemenata u različitim kombinacijama sa 20-ak vrsta ručica te izborom dodatnih elemenata za kuhinju. Garancija na sve elemente iz ponude je 5 godina.

 Što se tiče kupnje elemenata ˝4Dkuhinja˝ u sjeverozapadnoj Hrvatskoj možete se obratiti na adresu info@4dkuhinje.com ili pak na broj telefona +385 91 727 10 76.

Na isti se broj možete obratiti ukoliko imate salon namještaja i zainteresirani ste za suradnju na području Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

White modern kitchen Kitchens from Italian Maker steel faucet

rsz_kuhinja02_1

rsz_kuhinja01_

Picture_11 061

rsz_kuhinja05_1

rsz_kuhinja03_

u kategoriji namještaj ima 0 komentara »

ostavi komentar

primijeti: administrator treba odobriti komentar.